BUILT TO GO BIG

& SHRED HARD

Over ons

JeeGee powerproducts gevestigd in Alphen aan den Rijn is importeur Nederland, België en Luxemburg van Sur-Ron elektrische motorfietsen (maar ook van Idian motorcycle, Polaris en Kawasaki engines). We bieden volledige ondersteuning voor verkoop, service, onderdelen en accessoires. We raden u altijd aan om bij een lokale officiële Sur-Ron-agent te kopen voor uitgebreide ondersteuning en originele onderdelen. Sur-Ron is in 2014 opgericht door drie motor- en hi-tech enthousiastelingen. Met een investering van 30 miljoen USD door o.a. Segway company en een team van 40 ingenieurs is de Hi-Power E-Dirt Bike tot leven gekomen. Deze groep van toonaangevende specialisten combineert het beste op het gebied van systeemtechniek, het ontwikkelen van intelligente systemen en het implementeren van geavanceerde technologie, voertuigontwerp, productontwikkeling en productie. Tegenwoordig heeft Sur-Ron meer dan 100 werknemers in dienst die E-Bikes van de hoogste kwaliteit in de branche ontwikkelen en produceren. Nu al een internationaal begeerde Red Dot ontwerpprijs behaald, is dit het begin van een reeks baanbrekende prestatieproducten. Bent u van plan om een Sur-Ron te kopen in Nederland doe dit dan altijd via ons officiële dealerkanaal. Op deze manier bent u altijd verzekerd van de meest recente versie, garantie, onderdelen en ondersteuning. #surronkopennederland #surronnederland #sur-ronbenelux.com

Bedrijfsmatig aanschaffen

Sur-Ron elektrische fietsen bieden een breed scala aan oplossingen voor beveiliging, leger, politie en omgevingen waar snelle inzet vereist is. Elektrische motorfietsen bieden een ongeëvenaarde combinatie van snelheid en uithoudingsvermogen. Ze zijn ook perfect voor gebruik in de landbouw, spoorwegonderhoud, prive- en evenementen terreinen zoals circuits. In principe bijna overal inzetbaar in de stad of op het platteland zonder uitstoot van uitlaatgassen. Met een lage zithoogte, een laag gewicht en eenvoudige bediening is de Sur-Ron X-serie ook de perfecte machine voor beginnende tot gevorderde rijders die off-road lessen volgen of om een ​​circuit te huren voor gecontroleerd adrenaline- plezier zonder het bijbehorende geluid van benzine aangedreven motorsport.

Bent u ondernemer en wilt u fiscaal voordelig investeren in milieuvriendelijke technieken? Dat kan met de Milieu-investeringsaftrek (MIA) en de Willekeurige afschrijving milieu-investeringen (Vamil).

  • Met de MIA profiteert u van een investeringsaftrek die kan oplopen tot 36% van het investeringsbedrag. Die aftrek komt bovenop uw gebruikelijke investeringsaftrek.
  • Met de Vamil kunt u 75% van de investeringskosten afschrijven. Dat kan op een tijdstip dat u zelf bepaalt en levert een liquiditeit- en rentevoordeel op.

U komt voor MIA of Vamil in aanmerking als u investeert in een bedrijfsmiddel dat op de Milieulijst staat en voldoet aan de daarin gestelde eisen. Elektrische brom-of snorfiets (code B 3118) #surron kopen zakelijk nederland

Neem contact met ons op via info@sur-ronbenelux.com voor aanschaf en mogelijkheden voor uw organisatie.

Menu