Sur-Ron 2020LB X on road (L1E-B bromfiets)

€4.995.-

Kleuren

surron_l1e_road_legal_bikes_wit
Surron_l1e_road_legal_grey
Surron_l1e_road_legal_red
Surron_l1e_road_legal_blue
Surron_l1e_road_legal_orange
surron_road_legal_black
Surron motor

Samenvatting

De elektrisch aangedreven SUR-RON LB X-on road belooft gegarandeerd plezier op elk terrein en op de weg. Deze versie heeft Europese L1e-B homologatie en is dus toegestaan op de openbare weg als bromfiets en heeft een snelheidsbeperking tot 45 kmpu. Heeft 60 V en meer dan 3 kW piekvermogen van een uitneembare Panasonic lithium-ionbatterij. Lichtgewicht aluminium frame gecombineerd met hi-end componenten, totaal gewicht slechts 47 kg. 4 zuigers hydraulische schijfremmen voor en achter. LCD-dashboard met USB-oplaadpunt. Gericht op jeugd tot volwassene, biedt het een oplossing in duurzame mobiliteit met een groot bereik tot 100kilometer per lading, afhankelijk van de modus. Topsnelheid tot 45 kmpu, snel opladen in 2,5 tot 3,5 uur. Volledige technische ondersteuning en reserveonderdelen in Nederland.

Nieuwe updates voor de on roadversie van de X-serie voor 2020 modellen:
Sinuscontroller levert soepeler vermogen met 20% meer koppel met ReGeneratie voor een verbeterd bereik. Nieuwe DNM USD-voorwielophanging met verbeterde veerweg van 203 mm.

Verbeterde rijpositie: bredere, dikkere zadel gecombineerd met bredere hogere stangen. Vernieuwde remmen: 4 titanium zuigers per remklauw nu met gesinterde pads met verbeterde warmteafvoer en remkracht.

IP65_Symbol

Geteste en gecertificeerde bescherming tegen vuil, stof en nat weer onder normale rijomstandigheden

Menu